Koji su benefiti za kupce u certificiranim web shopovima?

Legitimno i legalno poslovanje

Certifikat ukazuje da web prodavnica ima legitimno i zakonski uspostavljeno poslovanje. Ima jasno istaknutu oznaku ID ili PDV broja. Potrošači mogu vjerovati da imaju posla sa stvarnom i renomiranom kompanijom.

Korisnička podrška

Ovaj web shop pruža više kanala kvalitetne korisničke podrške, u slučaju da kupac ima problema sa narudžbom. Ovaj dodatni sloj podrške može pružiti potrošačima povjerenje da su njihova prava zaštićena.

Poboljšana sigurnost

Web shop mora da ispuni određene sigurnosne standarde, poput TLS/SSL enkripcije za prijenos podataka. To osigurava da su vaši podaci kao kupca zaštićeni od potencijalnih sajber prijetnji, čime se online transakcije čine sigurnijim.

Finansijska zaštićenost

Web shop poštuje finansijske regulacije i pruža više sigurnih opcija za plaćanje. To smanjuje rizik od finansijske prevare i osigurava da se informacije o plaćanju kupaca tretiraju sigurno.

Jasne informacije o proizvodu

Web shop garantuje kvalitetu svojih proizvoda i usluga, sa jasnim i vidljivim opisima i/ili slikama proizvoda i usluga. To označava posvećenost isporuci kvalitetnih proizvoda i usluga, poboljšavajući ukupno iskustvo kupovine.

Redovite provjere standarda

Trgovine koje imaju našu certifikaciju prolaze godišnju reviziju kako bi se očuvali standardi vrijedni oznake povjerenja.

Scroll to Top